Privacitat i avís legal

 

L’accés a ruskus-patruskus.com implica l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per tant és important que llegeixi atentament el contingut següent.

En aquest avís legal es contemplen els següents aspectes:

  1. Titularitat del domini
  2. Política de privacitat i protecció de dades
  3. Adreces IP
  4. LSSICE i LOPD
  5. Propietat intel·lectual i industrial
  6. Responsabilitat legal
  7. Jurisdicció competent

Si desitja informació relativa a l’ús de cookies, si us plau visiti la pàgina de política de cookies de ruskus-patruskus.com.

1. TITULARITAT DEL DOMINI

El domini ruskus-patruskus.com està registrat a favor de Leo Kálnay, amb domicili a Catalunya, Espanya. Les dades personals completes del titular del domini estan a disposició de qualsevol usuari que les sol·liciti. L’usuari pot enviar la sol·licitud per correu electrònic i se li remetrà de seguida la informació completa del titular.

2. POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

Ruskus-patruskus.com garanteix el compliment amb la normativa de protecció de dades de caràcter personal, així com la implementació de les mesures de seguretat recollides en l’article 9 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (en endavant LOPD) i l’article 81 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, de Protecció de Dades Personals (en endavant RDLOPD).

Les dades que ruskus-patruskus.com sol·liciti o que els usuaris facilitin seran tractades d’acord amb la LOPD i la RDLOPD, i s’utilitzaran amb la finalitat de mantenir informat l’usuari sobre les notícies i novetats de la web, o bé per atendre les seves consultes a través dels formularis i correus electrònics que estan a la seva disposició a la web.

Segons els articles 5 i 6 de la LOPD, aquestes dades formaran part d’un fitxer automatitzat. L’usuari podrà accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades en qualsevol moment que ho desitgi enviant una sol·licitud per correu electrònic.

Com a norma general, la utilització del web ruskus-patruskus.com no requereix com a condició prèvia que els usuaris revelin les seves dades personals. No obstant això, en el cas que l’usuari li comuniqui les seves dades personals a ruskus-patruskus.com, el titular del domini garanteix tant la confidencialitat com el compliment de tota la normativa anteriorment esmentada (o la que la pugui complementar o substituir), per a la qual cosa adoptarà totes les mesures tècniques necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit.

3. ADRECES IP

És possible que els servidors del lloc web detectin de manera automàtica l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. (Una adreça IP és un nombre assignat automàticament a un ordinador quan es connecta a Internet.) Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d’activitat del servidor que permet processar-la amb finalitats estadístiques: per exemple, per saber el nombre d’impressions de pàgines, la quantitat de visites realitzades als servidors web, el punt d’accés, etc.

4. LSSICE i LOPD

El tractament de les dades de caràcter personal, així com l’enviament de comunicacions realitzats amb mitjans electrònics, es realitzen de conformitat a la LOPD i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (en endavant LSSICE).

Ruskus-patruskus.com es reserva el dret a realitzar els canvis que consideri necessaris en els termes i condicions establerts. Les modificacions sempre s’inclouran de forma destacada a la web.

5. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La web ruskus-patruskus.com en la seva totalitat, incloent-hi el seu disseny, textos, gràfics, codi font, documentació, així com tots els drets de propietat intel·lectual i industrial i qualsevol altre signe distintiu, pertanyen al titular del domini o, si s’escau, a les persones o entitats que figuren com autors o titulars dels drets.

Tots els logos, els noms de les marques i entitats, així com les marques comercials registrades que apareixen a ruskus-patruskus.com estan subjectes a la llei de marques comercials, i estan protegides pels drets de propietat dels seus respectius propietaris.

El nom “Ruskus Patruskus” ® és una marca registrada propietat de Leo Kálnay.

Queda prohibida la reproducció dels continguts de ruskus-patruskus.com sense el consentiment escrit del titular (excepte per a ús privat o per promocionar una funció de Ruskus Patruskus). Es pot sol·licitar una autorització escrita per correu electrònic.

6. RESPONSABILITAT LEGAL

Ruskus-patruskus.com intenta oferir la millor i més exacta informació possible, però l’usuari és responsable de les seves pròpies accions. Cap de les persones que contribueixen a la seva realització seran responsables de qualsevol incident que pugui ocórrer com a conseqüència de la utilització de la informació aquí publicada.

Ruskus-patruskus.com no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici derivat de circumstàncies de força major com, per exemple, error en les línies de comunicacions, defectes en el maquinari i el programari, fallades en la xarxa, etc.

No es garanteix que aquesta web funcioni en tot moment de forma constant i fiable.

Ruskus-patruskus.com es reserva el dret a modificar aquest avís legal amb l’objectiu d’adaptar-lo a les novetats legislatives. Per a això, es sol·licitarà el consentiment necessari dels afectats quan aquest consentiment no es consideri atorgat en funció dels termes d’aquest avís legal.

No s’assumeix cap responsabilitat respecte a la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir a través d’enllaços des de ruskus-patruskus.com. La presència d’aquests enllaços té una finalitat merament informativa o publicitària. En cas que ruskus-patruskus.com tingués coneixement que l’activitat o la informació a què remeten aquests enllaços és il·lícita o inadequada, se suprimirà l’enllaç corresponent en el menor espai de temps possible.

Ruskus-patruskus.com no es fa responsable de la informació publicada a comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent. No obstant això, i en compliment del que disposen els articles 11 i 16 de la LSSICE, ruskus-patruskus.com col·laborarà amb els usuaris, autoritats i forces de seguretat en la retirada o, si cal, bloqueig dels continguts que puguin afectar la legislació, els drets de tercers o la moral i l’ordre públic. En cas que l’usuari consideri que existeix en el lloc web algun contingut que pogués ser susceptible d’aquesta classificació, es prega que ho notifiqui a l’administrador del lloc web.

7. JURISDICCIÓ COMPETENT

Per a la resolució de qualsevol conflicte relacionat amb algun dels aspectes continguts en el present avís legal, amb renúncia de forma expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre a l’usuari i sense perjudici de la competència que resulti per ministeri de llei, l’usuari se sotmet voluntàriament i de forma expressa als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Girona (Catalunya, Espanya).