PETITRUSKUS

Teatre i màgia a l’escola bressol

sinopsi

Petitruskus és una activitat per a llars d’infants que combina màgia, titelles i clown. L’obra gira al voltant d’un pallasso que troba una petita maleta al bell mig de l’escena.

La curiositat l’empeny a obrir-la, però alhora li fa por. Els infants l’engresquen, i quan finalment l’obra… quina sorpresa! És la maleta d’un mag, i és plena de coses meravelloses.

Un os rentador molt bufó treu el cap i s’apropa tímidament als infants; els nens l’acaricien i li fan pessigolles. Aleshores sona la música, i per art d’encanteri apareixen i desapareixen ous, mocadors de colors i varetes màgiques.

De mica en mica, el pallasso es va embolicant amb la màgia, els titelles i la música, i finalment descobreix com és d’important fer feliços els altres.

A més d’entretenir, Petitruskus aporta dos beneficis educatius valuosos: estimula la imaginació dels infants i els facilita un primer contacte amb les arts escèniques.

Funció del Petitruskus a una llar d'infants
bib_pe
Petitruskus
petitruskus
It's Magic!
Petitruskus
previous arrow
next arrow
bib_pe
Petitruskus
petitruskus
It's Magic!
Petitruskus
previous arrow
next arrow

detalls i vídeo

IDIOMA: català

FRANJA D’EDAT: 0 a 3 anys

TEMA: teatre i màgia

DURADA: 30 min

ESPAI: àrea mínima de 4 x 3 m

EQUIPAMENT: s’hi inclou equip de so; no cal tarima ni il∙luminació especial

PREPARACIÓ: 45-60 min; desmuntatge 25-35 min

Un espectacle totalment recomanable per a infants d’1 a 3 anys; els infants van riure moltíssim i van estar expectants a tot el que passava. Enhorabona Ruskus Patruskus pel teu espectacle, i gràcies per fer-nos passar una gran estona.

Maite P., Llar d’Infants El Tarlà (Girona)

Consulta més espectacles infantils i activitats per a llars d’infants