Educació viària

Les normes d’educació viària són molt simples i, tanmateix, són de vital importància. Un gest tan simple com cordar-se el cinturó pot significar la diferència entre la vida i la mort.

És fonamental ensenyar aquestes normes als infants des de ben petits, de manera que esdevinguin hàbits naturals i els hi evitin accidents.

L’humor és una gran ajuda per tractar assumptes importants amb els infants, ja que fa entrar la ment en un estat d’ànim positiu que la predisposa a crear i aprendre. En canvi, els sentiments negatius com la por i la preocupació tanquen la ment i dificulten l’aprenentatge.

L'espectacle d'educació viària Traspatràs
Posar-se el casc per anar en bici: senzill però de vital importància.

Aquest és el motiu pel qual un especialista en l’humor infantil com el pallasso Ruskus Patruskus es dedica a ensenyar educació viària als infants transformant-se en l’inefable Professor Patruskus.

Aquest professor fa moltes ximpleries, porta un nas vermell, grans sabates de pallasso i té una obsessió: ensenyar els infants com prevenir accidents ara i quan siguin grans.

Per aconseguir-ho, el Professor Patruskus no farà servir llibres, diapositives ni presentacions de PowerPoint, sinó tres eines molt més efectives amb la canalla: la màgia, els titelles i el teatre.

L'espectacle d'educació viària de Ruskus Patruskus

Traspatràs

Quins temes s'hi tracten? La importància del casc, el cinturó de seguretat i com creuar el carrer amb seguretat, entre d'altres. [Llegir-ne més]

Una  funció del Traspatràs

Des de la seva estrena l’any 2003 a les Jornades de Seguretat Viària de Pineda de Mar, l’espectacle Traspatràs s’ha consolidat com una obra molt ben valorada per la comunitat de la educació viària de Catalunya.

Sessions addicionals sense cost per a grups bombolla

X