Espectacle especial

Un espectacle fet a mida per a la teva festa

 

Una festa d'aniversari amb en Ruskus
Les figures amb globus fan la delícia de la mainada.

Amb aquesta opció pots afegir el temps i el contingut que vulguis a l’Espectacle de banquets o l’Espectacle d’aniversaris!

Per exemple, si vols els infants podrien gaudir d’un gran clàssic de la màgia: la aparició d’un conillet real.

Als vailets sempre els encanta el número, però potser els agrada encara més apropar-se i saludar personalment a la Patufa, el preciós conillet blanc d’en Ruskus.

Un espectacle familiar en Versió Especial
Els infants saluden la Patufa.

Hi ha mil possibilitats diferents!

Una altra opció seria, per exemple, fer una figura de globus personalitzada per a cadascun dels infants: els menuts poden demanar el que vulguin, com barrets, objectes, animalets…

Ruskus Patruskus els farà al moment la figura que desitgin, amb detalls pintats a mà especialment per a ells!

També pots demanar contingut especial: un número de malabars, de pantomima, o fins i tot un espectacle sencer sobre una temàtica concreta: pirates, halloween, circ, cowboys, etc.

En resum: amb l’Espectacle especial pots tenir exactament l’espectacle de banquets o d’aniversaris que desitges, que esdevindrà una experiència inoblidable per als infants i una font de records molt bonics per a tota la família.

Si vols saber quan et costaria una funció de l’espectacle Familar especial, si us plau envia’m un email amb les característiques que t’agradaria que tingues l’actuació. De seguida et faré arribar un pressupost personalitzat.