Familiar de circ

Espectacle per a comunions i bateigs

Sinopsi

L’obra Familiar de circ és un espectacle per a comunions, bateigs i festes d’aniversari, i és l’opció ideal per amenitzar banquets i celebracions en família. Es tracta d’una animació infantil creada amb la idea que els nens la gaudeixin al màxim i, alhora, també sigui del grat dels adults.

És un espectacle basat en la participació del públic que busca fer sentir especial l’infant que celebra la seva comunió o festa d’aniversari.

Alguns dels números de l’espectacle Familiar de circ es remunten a l’època daurada del vodevil, com per exemple la transformació d’una anella de tela en diferents barrets.

D’altres són encara més antics i ja es representaven segles enrere a places i carrers, com ara la prestidigitació amb boles, i fins i tot s’hi inclouen alguns esquetxos clàssics dels pallassos de circ. En síntesi, aquest espectacle per a comunions i aniversaris és una petita “fira de les meravelles” feta a base de clown, màgia, titelles i molta il·lusió.

Aquest espectacle funciona molt bé per a infants de sis a dotze anys. (Per als més petits s’aconsella l’obra Familiar de màgia.)

Animación de una fiesta infantil con magia y payasos
cir2 - Ruskus Patruskus
Escena de l'obra Cirkruskus
1903 e1439383533794 - Ruskus Patruskus
Animación de fiestas infantiles
cir2
Cirkruskus
1903
previous arrow
next arrow
Animación de fiestas infantiles
cir2
Cirkruskus
1903
previous arrow
next arrow

Detalls

IDIOMA: català

FRANJA D’EDAT: 6 a 12 anys

TEMA: clown i circ per a banquets familiars

DURADA: 45 min

ESPAI: qualsevol àrea interior o exterior

EQUIPAMENT: s’hi inclou equip de so; no cal tarima ni il·luminació especial

PREPARACIÓ: 30-45 min; desmuntatge 15-25 min

Espectacle per a comunions (dibuix)

Una activitat 100% recomanable, el protagonista capta des del primer instant l’atenció de tots els infants tot i tenir diferents edats. Les rialles han estat permanents durant tot l’espectacle. Ha estat un encert escollir aquest espectacle per a la comunió de la meva filla.

Joan Miquel (Alcanar)

Consulta més espectacles infantils i activitats per a festes i animacions

També et podria interessar

TEATRE PER A ESCOLES. Ja pots fer la teva reserva per al curs 2024-25

X