The Headless Monster

La màgia de la lectura en anglès

The Headless Monster és una activitat per encoratjar els alumnes a llegir en anglès. Els infants descobriran que els llibres en anglès no són pas tan difícils d’entendre i que, a més, són divertits i emocionants!

El nucli de l’activitat és una novel·la de misteri:

Imatge promocional de The Headless Monster de Ruskus Patruskus
The Wicked Witch a punt de fer desaparèixer el cap de The Monster.

Una nit misteriosa i tempestuosa, el científic Crazy Doc malda per donar vida a The Monster, la seva obra mestra. Però quan s’adorm, la bruixa Wicked Witch fa desaparèixer el cap del monstre. Quan se n’adona, Crazy Doc plora desesperat, i per consolar-lo l’artista Great Painter li fa un nou cap que li queda com un nyap. Cansada de tant riure, la bruixa fa reaparèixer el cap del monstre per a sorpresa de tothom.

Un dels punts forts de l’activitat és que, a més de participar com a públic, alguns dels alumnes també hi prenen part com a actors. Aquesta implicació directa fa que els infants gaudeixin intensament de l’activitat.

També visitarem The Library, on un titella aficionat a la lectura ens presentarà llibres en anglès sobre màgia, jocs, cuina i humor. Un dels llibres més sorprenents és The Book of Spells, gràcies al qual els alumnes llegiran en veu alta encanteris màgics amb resultats inesperats.

Els llibres en anglès són un recurs excel·lent per ampliar el vocabulari, i quina millor manera d’apropar-se a ells que amb l’ajuda dels titelles, el teatre, el clown i la màgia!Fitxa tècnica

  • Nom de l’activitat: The Headless Monster.
  • Autor i intèrpret: Ruskus Patruskus.
  • Tema: la lectura de llibres en anglès.
  • Idioma: totalment en anglès. S’inclou una guia didàctica.
  • Durada: 45 min.
  • Franja d’edat: cicles mitjà i superior. (Es pot adaptar per al cicle inicial.)
  • Espai escènic: qualsevol indret amb una àrea mínima d’actuació d’uns 3 x 4 m.
  • So i equipament: s’inclou un amplificador a bateries de 20 W (no cal micròfon, tarima ni il∙luminació especial). Per a funcions de més de 80 nens es fa servir un equip de so més potent amb micròfon sense fil.
  • Temps de preparació i desmuntatge: preparació 45 min, desmuntatge 25 min. (Funcions amb equip de so gran: preparació 1 h, desmuntatge 35 min.)

Sessions addicionals sense cost per a grups bombolla

X