The Headless Monster

La màgia de la lectura en anglès

Sinopsi

The Headless Monster és una activitat per encoratjar els alumnes a llegir en anglès. Els infants descobriran que els llibres en anglès no són tan difícils d’entendre com semblen, i que a més són divertits i emocionants.

Tot gira al voltant d’una novel·la de misteri —The Headless Monster— que relata els esforços d’un científic boig, en Crazy Doc, per donar vida al seu monstre. Quan finalment ho aconsegueix, l’alegria li dura poc, ja que la malvada Wicked Witch li fa la guitza i pispa el cap del seu estimat monstre.

Un dels punts forts de l’activitat és que, a més de participar-hi com a públic, alguns dels alumnes fan de bruixa, doctor boig, pintor i llegidor. Aquesta implicació directa provoca que els infants gaudeixin encara més de l’activitat.

L’obra es complementa amb The Library, una biblioteca encantada en què un titella aficionat a la lectura presenta llibres en anglès sobre jocs, cuina i humor. També hi ha una sessió de màgia gràcies a The Book of Spells, un llibre d’encanteris amb efectes sorprenents quan es llegeixen en veu alta.

Sessió de The Headless Monster
Sessió de The Headless Monster
Sessió de The Headless Monster
thm3
thm1
thm2
previous arrow
next arrow
thm3
thm1
thm2
previous arrow
next arrow

Detalls i vídeo

IDIOMA: 100% en anglès

FRANJA D’EDAT: 8 a 12 anys (cicles mitjà i superior)

TEMA: la lectura de llibres en anglès

DURADA: 45 min

ESPAI: àrea mínima de 4 x 3 m

EQUIPAMENT: s’hi inclou equip de so; no cal tarima ni il·luminació especial

PREPARACIÓ: 45-60 min; desmuntatge 25-35 min

Una proposta molt completa: didàctica, amb un vocabulari i una pronúncia de l’idioma molt correctes i a l’abast dels alumnes. A més, s’han divertit força i han pogut participar de l’espectacle.

Àurea C., ZER Subirats (Subirats)

Consulta més obres de teatre en anglès i teatre per a escoles

També et podria interessar