Ruskus’ Little Train

Un trenet, una fada i un titella entremaliat

Sinopsi

Ruskus’ Little Train és una activitat en anglès sobre un pallasso que es fa amic d’un tren, cosa que genera situacions molt divertides. L’obra està adreçada als alumnes dels cicles infantil i inicial, i s’hi fan servir la música, la màgia, els titelles i l’humor per treballar conceptes bàsics d’anglès.

Tot comença quan el trenet s’espatlla i en Ruskus el vol arreglar, cosa que encara l’espatlla més. De mica en mica, el tren es va desmuntant i les seves peces esdevenen protagonistes d’un munt de pallassades.

Al cap d’una estona hi arriba la fada, la qual transforma la xemeneia en un tub màgic d’on surten moltes coses del no-res: mocadors de colors, joguines, menjar i fins i tot un xumet.

Finalment, la locomotora es torna el teatre de guinyol d’un titella molt simpàtic que toca el xilòfon i fa empipar en Ruskus amb les seves entremaliadures.

Per assegurar-ne una comprensió senzilla, les expressions en anglès sempre s’acompanyen d’accions visuals molt clares que ajuden a entendre la situació en tot moment.

rlt1 - Ruskus Patruskus
rlt2 - Ruskus Patruskus
rlt5 - Ruskus Patruskus
rlt3 - Ruskus Patruskus
Espectáculo en inglés sobre un payaso, un títere y un trenecito
rlt1
rlt2
rlt5
rlt3
Ruskus’ Little Train
previous arrow
next arrow
rlt1
rlt2
rlt5
rlt3
Ruskus' Little Train
previous arrow
next arrow

Detalls i vídeo

IDIOMA: 100% en anglès

FRANJA D’EDAT: 3 a 7 anys (cicles infantil i inicial)

TEMA: un trenet entremaliat

DURADA: 35 min

ESPAI: àrea mínima de 4 x 3 m

EQUIPAMENT: s’hi inclou equip de so; no cal tarima ni il·luminació especial

PREPARACIÓ: 45-60 min; desmuntatge 25-35 min

Per a nosaltres va ser genial! Tots, nens, nenes i mestres vam passar molt bona estona i vam riure molt. El vocabulari en anglès molt bé, vam poder participar moltíssim en la funció i ningú va desconnectar ni un moment.

Sílvia S., Escola Brianxa (Tordera)

Consulta més obres de teatre en anglès i teatre per a escoles

També et podria interessar