IT’S MAGIC!

Anglès, màgia i clown per als més petits

sinopsi

It’s Magic! és un espectacle en anglès que gira al voltant de la màgia, però des del punt de vista d’un pallasso. Ruskus Patruskus es fica en mil i un embolics quan vol fer de mag i s’equivoca amb els encanteris i les paraules màgiques! En efecte, les coses no surten ben bé com en Ruskus les havia preparat.

En començar la seva gran actuació màgica, de cop i volta el mocador groc li desapareix de la mà i li surt per la boca, en tant que el mocador blau se li torna vermell…

El pobre Ruskus, desconcertat, agafa la vareta per mirar de controlar la màgia, però ai, encara ho empitjora més: la vareta es transforma instantàniament en més mocadors de colors, que acaben convertits en… un ou!

L’aspecte didàctic de l’espectacle s’ha cuidat tant com la part artística. Malgrat que It’s Magic! es representa totalment en anglès, els infants no tenen cap problema de per seguir l’argument de l’obra.

En efecte, el llenguatge sempre s’acompanya d’accions visuals molt clares per tal de facilitar al màxim la comprensió de l’obra.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

detalls i vídeo

IDIOMA: 100% en anglès

FRANJA D’EDAT: 3 a 7 anys (cicles infantil i inicial)

TEMA: la màgia des del punt de vista d’un pallasso

DURADA: 35 min

ESPAI: àrea mínima de 4 x 3 m

EQUIPAMENT: s’hi inclou equip de so; no cal tarima ni il∙luminació especial

PREPARACIÓ: 45-60 min; desmuntatge 25-35 min

Ens va semblar una activitat molt divertida, interactiva i a la vegada encertada per a cicle inicial. En només 35 minuts es va fer un repàs al complet de gairebé tot el vocabulari treballat els dos primers trimestres d’anglès a cicle inicial. Els alumnes s’ho van passar genial, els trucs de màgia eren fantàstics i l’actuació molt divertida.

Jonatan, Escola Mediterrània (Pineda de Mar)

Consulta més obres de teatre en anglès

Titella de mà fet amb paper maixé