Obres en anglès

L’objectiu primordial d’aquests espectacles en anglès és que tots els alumnes puguin entendre’ls, gaudir-los i aprofitar-los per igual, tant els que tenen un nivell d’anglès excel·lent com els que treballen durament per millorar-lo.

Per aconseguir aquesta comprensió, durant la representació el llenguatge es combina sempre amb accions físiques, de manera que el gest complementa i ajuda a entendre tot allò que es diu en anglès.

Tanmateix, el tret distintiu de tots aquests espectacles en anglès és que, a més de música i teatre, sempre inclouen altres disciplines escèniques:

Espectacles en anglès
Clown, màgia i titelles per aprendre anglès!
  • Trucs de màgia, amb efectes d’il·lusionisme adaptats especialment per a cada espectacle.
  • Titelles de mà i ninots de ventrilòquia, que representen alguns dels personatges de l’obra.
  • Clown, histrionisme i mim, que aporten un aire d’humor i alegria a la representació.

Aquesta combinació deliciosa de clown, màgia i titelles és una de les coses que més encanta la mainada, i que més destaquen els especialistes d’anglès en les seves valoracions.

Fes una ullada als espectacles disponibles. Hi trobaràs tres obres amb nivell d’iniciació per als cicles infantil i inicial, i tres obres més avançades per als cicles mitjà i superior.

Espectacles en anglès per als cicles infantil i inicial

Obres en anglès de 35 minuts per als més petits, nivell d’iniciació.

Espectacles en anglès per als cicles mitjà i superior

Obres en anglès de 45 minuts per als més grans, nivell intermedi.

  • ESTALVI. Si consultes el llistat de preus veuràs que pots aconseguir un estalvi important si programes vàries sessions per al mateix dia. En efecte, les funcions successives tenen un bon descompte, fins i tot si es tracta d’espectacles diferents.
  • SENZILLESA. Malgrat tractar-se d’obres molt completes des del punt de vista artístic (amb decorats, vestuari, música…), tècnicament són espectacles molt senzills. Gràcies a això no caldrà que et desplacis amb els teus alumnes fins a un teatre, ja que tots els espectacles es poden representar a l’escola en qualsevol espai disponible.