Avís legal

Aquesta secció comprèn aspectes legals de gran importància, per la qual cosa et prego que la llegeixis amb atenció.

Es tracten els continguts següents:

 1. Legislació aplicable
 2. Responsable
 3. Condicions d’ús
 4. Tractament de dades personals
 5. Mesures de seguretat
 6. Enllaços
 7. Comentaris
 8. Propietat intel·lectual i industrial
 9. Responsabilitat legal i exclusió de garanties
 10. Jurisdicció competent

1. Legislació aplicable

Assumeixo el compromís de seguir escrupolosament la legislació aplicable a Espanya i Europa.

Per tant, ruskus-patruskus.com es regeix bàsicament per les següents lleis:

 1. RGPD (Reglament (UE) 2016/679 de protecció de dades).
 2. LOPD (Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i desenvolupat en el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre).
 3. LSSI-CE (Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic).

2. Responsable

Segons la legislació esmentada, he de ser totalment transparent amb tu pel que fa a la meva identitat, ja que jo sóc el responsable de ruskus-patruskus.com.

Així doncs, et poso al corrent de les meves dades.

El meu nom és Leonardo Alberto Kálnay Casas.
El meu NIF és 47651324Q.
El meu domicili està situat al carrer Poeta Ruyra, 11, 2n 2a, 17450 Hostalric (Girona), Espanya.
Les meves activitats professionals són la realització de tallers escenificats de formació, l’animació infantil i la representació d’obres teatrals.
El meu correu electrònic és info@ruskus-patruskus.com (també pots contactar-me des del formulari de la pàgina de contacte).

3. Condicions d’ús

Quan accedeixes a ruskus-patruskus.com adquireixes la condició d'”Usuari”. L’accés a ruskus-patruskus.com implica l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per tant, és molt important que llegeixis atentament el contingut d’aquesta secció.

L’Usuari es compromet a respectar els següents punts:

 1. Actuar sempre de bona fe i mantenir una conducta adequada d’acord amb la llei.
 2. No realitzar cap acció que pugui provocar que ruskus-patruskus.com deixi de funcionar de manera òptima.
 3. Evitar qualsevol acció que pugui malmetre els meus interessos i/o la meva imatge.
 4. No realitzar qualsevol acció expressament prohibida en aquest avís legal i/o en la política de privacitat.

L’ús de ruskus-patruskus.com no implica de cap manera l’existència d’una relació comercial, laboral ni de cap altra mena entre l’Usuari i jo.

4. Tractament de dades personals

Tota la informació relativa a les dades personals recollides i a la seva custòdia i protecció la trobaràs ben detallada en la meva política de privacitat.

Si vols informació específica sobre les cookies, si us plau consulta la meva política de cookies.

5. Mesures de seguretat

La seguretat és un aspecte que em prenc molt seriosament. Ruskus-patruskus.com utilitza el protocol https, de manera que les comunicacions amb els usuaris són privades i segures, ja que estan encriptades.

Pots visualitzar el certificat SSL si fas clic al cadenat verd de la barra de navegació:

Certificat SSL de ruskus-patruskus.com

Em comprometo a prendre totes les mesures necessàries perquè, en la mesura que es pugui i excepte circumstàncies de força major, ruskus-patruskus.com funcioni de forma fiable.

També m’esforçaré al màxim en protegir aquesta web de virus informàtics i atacs hackers.

No obstant això, tingues en compte que no m’és possible garantir al 100% que ruskus-patruskus.com funcioni en tot moment de forma constant i fiable, ja que algunes circumstàncies poden escapar al meu control i voluntat.

6. Enllaços

Si vols enllaçar un lloc web a ruskus-patruskus.com no hi ha cap problema, al contrari, m’encanta que ho facis i t’ho agraeixo! No obstant això, tingues en compte que no estan permesos els enllaços malintencionats ni aquells que puguin ser perjudicials per als meus interessos.

Els enllaços des de ruskus-patruskus.com cap a altres llocs web els he afegit perquè considero que són rellevants i que et poden ajudar a ampliar la informació que necessites.

No obstant això, aquests enllaços no impliquen necessàriament la meva aprovació ni el meu suport als continguts d’aquests webs ni als serveis que puguin oferir.

Si tinc coneixement que l’activitat o la informació a què remeten els esmentats enllaços és il·lícita o inadequada, se suprimirà l’enllaç corresponent tan aviat com sigui possible.

En compliment a la normativa vigent (articles 11 i 16 de la LSSI-CE), em comprometo a col·laborar amb els usuaris, autoritats i forces de seguretat en la retirada o, si cal, en el bloqueig dels continguts que puguin afectar la legislació, els drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

Per tant, t’agrairia que, en la teva qualitat d’Usuari, em facis saber si, en la teva opinió, algun dels enllaços externs de ruskus-patruskus.com no ofereix les suficients garanties d’integritat, qualitat i/o seguretat.

7. Comentaris

T’animo a escriure comentaris a les entrades del blog de ruskus-patruskus.com, i em comprometo a respectar al màxim la teva llibertat d’expressió.

No obstant això, has de saber que estan prohibits els comentaris de contingut ofensiu i/o escrits amb llenguatge inadequat, així com els comentaris que vulnerin algun dels aspectes d’aquest avís legal o de la meva política de privacitat.

Tampoc publicaré missatges spam ni aquells la única finalitat dels quals sigui publicitar un web o un servei, o bé afegir enllaços per posicionar millor en els cercadors.

8. Propietat intel·lectual i industrial

El web ruskus-patruskus.com íntegrament, incloent el seu disseny, textos, gràfics, codi font, documentació, així com tots els drets de propietat intel·lectual i industrial i qualsevol altre signe distintiu, em pertanyen a mi o, si s’escau, a les persones o entitats que figurin com els autors o titulars dels drets.

Tots els logotips, noms de les marques i entitats, així com les marques comercials registrades que apareixen en ruskus-patruskus.com estan subjectes a la llei de marques comercials, i estan protegides pels drets de propietat dels seus respectius propietaris.

Ruskus Patruskus” ® és una marca registrada de la meva propietat. Tots els drets reservats.

Queda prohibida la reproducció dels continguts de ruskus-patruskus.com sense el meu consentiment escrit, excepte per publicitar un taller de formació, una animació infantil o una obra de teatre.

Tot el contingut que trobaràs en ruskus-patruskus.com és original i ha estat creat per mi o per algun dels meus col·laboradors. Les imatges que apareixen en aquest web, quan no han estat creades per mi, són imatges amb llicència CC0 Creative Commons que s’han obtingut de bancs d’imatges legals (per exemple, Pixabay).

No obstant això, si consideres que en ruskus-patruskus.com s’han violat els teus drets de propietat intel·lectual, si us plau posa’t en contacte amb mi i indica’m el següent:

 1. Les teves dades personals (o els de la persona que et representa).
 2. El contingut sobre el qual tens la propietat intel·lectual.
 3. La seva ubicació en ruskus-patruskus.com.
 4. Una declaració en què et responsabilitzes de la veracitat de les teves afirmacions.

Em reservo el dret d’iniciar accions legals contra qualsevol intent de reclamació fraudulenta de drets de propietat intel·lectual i industrial.

9. Responsabilitat legal i exclusió de garanties

En la teva condició d’Usuari, tu ets responsable de les teves pròpies accions.

En cap cas em faig responsable de qualsevol dany, perjudici o incident que pugui ocórrer com a conseqüència de:

 1. La utilització (lícita o il·lícita) de la informació aquí publicada.
 2. Circumstàncies de força major que escapin a les mesures de seguretat detallades en el punt cinc d’aquest avís legal (per exemple, defectes de maquinari i programari, errors en la xarxa, virus informàtics, programes maliciosos, etc.).
 3. Qualsevol pràctica de l’Usuari contrària a aquest avís legal i/o a la meva política de privacitat.
 4. La informació i serveis a què es pugui accedir mitjançant enllaços des de ruskus-patruskus.com cap a pàgines web de tercers.
 5. La informació publicada en els comentaris, xarxes socials o en qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent.

10. Jurisdicció competent

Per a la resolució de qualsevol conflicte relacionat amb algun dels aspectes continguts en el present avís legal, amb renúncia de forma expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre a l’Usuari i sense perjudici de la competència que resulti per ministeri de llei, l’Usuari se sotmet voluntàriament i de forma expressa als jutjats i tribunals de la ciutat de Girona (Espanya).

Em reservo el dret a modificar el present avís legal per tal d’adaptar-lo a les novetats legislatives. Per a això, sol·licitaré el consentiment dels afectats quan aquest consentiment no es consideri atorgat en funció dels termes d’aquest avís legal. Quan aquest no sigui el cas, aquest document es podrà modificar sense previ avís.


T’agraeixo la teva paciència per haver arribat fins aquí.

Si tens qualsevol dubte sobre algun dels termes continguts en aquest avís legal, si us plau posa’t en contacte amb mi i t’ho aclariré amb molt de gust.

L’avís legal de ruskus-patruskus.com es va actualitzar per última vegada el 21 de març de 2019